Poděkování

Státní zemědělský intervenční fond prostřednictvím místní akční skupiny MAS Vincenze Priessnitze pro Jesenicko o.p.s podpořil naši organizaci Českého svazu chovatelů, z.s., základní organizaci Kobylá v rámci Programu rozvoje venkova dotačními prostředky ve výši téměř 45 tisíc korun na nákup nových párty stanů a pivních setů.

 

Záměrem projektu je pořízení nového vybavení pro mobilní výstaviště, které vytvoří dostatečně funkční, reprezentativní zázemí.

Naše základní organizace spolupracuje s dalším základními spolky v okrese Jeseník, které se zabývají spolkovou činností zaměřenou na chovatelství. Jedním z našich úkolů je pořádání výstav, případně trhů, kdy se snažíme v široké veřejnosti znovu vzbudit zájem o chovatelství. Pořízené vybavení bude využívané při pořádání výstav a vytvářet zázemí odpočinkové zóny pro širokou veřejnost, která akci navštíví.

Aktivity pořádané naším spolkem podporují kulturní a spolkový život v obcích okresu Jeseník. Díky investicí do mobilního výstaviště bude vytvořené vhodné zázemí pro provozování spolkové činnosti, kdy činnost spolků je pevně spojena s obnovou života na venkově.

V Kobylé nad Vidnavkou 24.5.2021

Zdeněk Zmeškal, předseda

Zobrazeno 407 krát

Kontaktujte nás

starostka - Miroslava Rybáriková
584 437 604
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.oukobyla.cz
sledujte nás
70599971
DS5qhbvrr